Praktijk voor Voetmassage en Numerologie

De Praktijk voor Voetmassage en Numerologie ligt aan de rand van Utrecht in een landelijke omgeving bij Fort Voordorp in de fortwachterswoning en is heel makkelijk bereikbaar per auto en fiets.

Voordorpsedijk 28
3737 BK Groenekan

info@praktijkvoorvoetmassage.nl
0623526854

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mailtje,  ik neem binnen een dag contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook.

Route naar de praktijk

De Praktijk voor Voetmassage en Numerologie ligt aan de rand van Utrecht in een landelijke omgeving bij Fort Voordorp in de fortwachterswoning en is heel makkelijk bereikbaar per auto en fiets.

Vanaf de snelweg A 27 neem je afslag 30 (Veemarkt) en rijdt richting De Bilt. Bij de eerste stoplichten sla je linksaf. Volg nu de Voordorpsedijk tot je bij de fortgracht komt van Fort Voordorp. Je rijdt om het Fort heen en houdt het water aan je linkerkant net zo lang totdat je een doodlopende weg in gaat. Aan het einde daarvan zie je een huis met gele luiken. Dat is de Voordorpsedijk nummer 28.

Vanaf de Bilt steek je de Biltse Rading over en volg je de Voordorpsedijk tot je bij de fortgracht komt van Fort Voordorp. Je rijdt om het Fort heen en houdt het water aan je linkerhand net zo lang totdat je een doodlopende weg in gaat. Aan het einde zie je een huis met gele luiken. Dat is de Voordorpsedijk nummer 28.

Vanaf Utrecht Noord en Groenekan steek je het spoor over achter Fort Blauwkapel. Je zit nu op de Voordorpsedijk. Volg deze helemaal (bochten en viaducten) totdat je bij de Fortgracht komt van Fort Voordorp. Ga rechtsaf een doodlopende weg in. Aan het einde staat een huis met gele luiken. Dat is de Voordorpsedijk nummer 28.

Je kunt er vanaf Utrecht ook eenvoudig met de fiets komen. Fiets dan eerst naar het viaduct onder de A27 (Biltse rading)  fiets onder het viaduct door, sla direct linksaf en volg het fietspad wat dwars door het weiland loopt. Aan het einde zie je rechts een huis met gele luiken. Dat is de Voordorpsedijk nummer 28.