Voetmassage

Wil je ook graag lekker ‘op wolken lopen’ ? Dat kan, mijn voetmassage geeft je ontspanning in je voeten, maar ook in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Voetmassage geeft rust en laat je stilstaan ​​bij jezelf. Geeft verzachting en weldaad bij symptomen als: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke, vermoeide voeten. Door totaal te ontspannen, ook je mentale en emotionele gezondheid. Ik help je daar graag bij.

Op wolken lopen met voetmassage

 • Een fijne manier om te ontspannen.
 • Het zenuwstelsel wordt gestimuleerd.
 • De opname van energie en afvoer van de afgewerkte energie via de voeten verbetert.
 • De bloedcirculatie in voeten, maar ook in de rest van het lichaam verbetert.
 • De afvoer van afvalstoffen is beter.
 • Het lymfesysteem wordt gestimuleerd waardoor afvoer van overtollig weefselvocht wordt verbeterd.
 • Voetmassage activeert veel processen in het lichaam. Na een behandeling ervaar je verzachting en weldaad in je lichaam. Het activeert organen, spieren en weefsels.
 • Voetmassage geeft diepere ontspanning op fysiek en geestelijk niveau.

Een ontspannende Voetmassage duurt 45 minuten en kost 38,- euro

Of geef een voetmassage kado.

Chinflex

In de Praktijk voor Voetmassage kun je een voetmassage ook verrijken met Chinflex. Dit is een oude Chinese massagetechniek waarbij ook de knieën en onderbenen bij de massage betrokken worden.Deze Chinese voetmassage maakt gebruik van zowel de reflexzones op de voeten, de meridiaanbanen, de acupunctuurpunten als veel extra punten. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor kunnen deze beter gaan functioneren.

Energie

Deze totale behandeling zorgt voor een doorstart van de energie door je lichaam en stimuleert het ook het zelfgenezend vermogen.Tijdens de ontspannende Chinflex-massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal.

Wil je meer weten over voetmassage gecombineerd met Chinflex bel of mail even.

Voetmassage is voor iedereen

Een voetmassage is geschikt voor iedereen. Jong en oud hebben profijt van de behandeling. Mensen met de volgende klachten ervaren een verzachting en weldaad na een voetmassage:

 • Overspannen / nervositeit / onrust.
 • Hoofdpijn.
 • Slapeloosheid.
 • Pijnlijke of vermoeide voeten.
 • Vochtophoping in de voeten en benen.
 • Verkrampte en gespannen voeten.
 • Koude voeten en benen.
 • Vermoeide voeten en benen bij zwangerschap.
 • Diabetes.

Voetmassage van Hilde, een beleving

“Voor mij een eerste kennismaking met de voet(reflex) massage. Wat heerlijk ontspannend. Voor herhaling vatbaar. En wat een fijne rustige omgeving. Het voorafgaande numerologie gesprek gaf mij weer nieuwe inzichten, dank hiervoor.”

“Heerlijk ontspannende voetmassage. Ik ervaar dat ik na een aantal behandeling minder krampachtig ben gaan lopen. Dat zal wel de werking zijn van het ontspannen van de voeten (en de rest) denk ik. Hoe het precies werkt weet ik niet, maar ik heb er baat bij!”

“My friends surprised me with a visit to Hilde. I have never had an experience like this! What a beautiful place and so peaceful. How right she was when we discussed my number. And afterwords the feet massage. If I could, I would go more often, but unfortunately I had to move again. Love , Charlie”

“Van mijn zus heb de cadeaubon gehad voor de kerst. Ze vond dat het nodig had (nou dat was ook zo ;-) Heerlijk. Ben ook nog in slaap gevallen. Maar dat gebeurt hier heel regelmatig tijdens een behandeling, zei Hilde.”

“Ik ga één keer in de drie weken voor een massage. Het is er gewoon bij gaan horen!”

“Ik kom regelmatig voor voetreflex en heb er lichamelijk veel baat bij. Ik voel me rustiger, mijn hoofd is weer even leeg en niet het minste ik slaap veel beter!”

“Mijn lichaam voelt vaak pijnlijk aan en heb ik vaak migraine. Op aanraden van een vriend ben ik naar Hilde gegaan voor een (eerste) voetreflexmassage. Ik ben nu zes keer geweest en het maakt iedere keer erg veel los. Mijn voeten zijn heel gevoelig en Hilde past haar massage daar goed op aan. Alle keren was het ook totale ontspanning en kom ik echt heel relaxt uit de massage. Val ook regelmatig in slaap tijdens de behandeling. Nog even na doezelen. Heerlijk! Voel me er een stuk beter bij. Ook de gesprekken met Hilde vind erg fijn.”

“Hilde haar voetreflexbehandelingen zijn geweldig. Zijzelf is een zeer vriendelijk, zorgzaam en een lief persoon met kwaliteiten. Ze komen altijd duidelijk naar voren in haar behandelingen. ”

“Door een vriendin van mij kwam ik bij Hilde en haar praktijk terecht, Ik was eigenlijk wel altijd wat sceptisch over Numerologie maar dacht, ach baat het niet schaadt het niet.. Eerst een leuk (en verhelderend) gesprek gehad. Daarna een heerlijke voetmassage. Tijdens de behandeling voelde ik al van alles. Ik wist niet dat je het drukken op bepaalde punten tot zelfs boven je oren voelt. En in de buik (heb ik ook vaak last van, krampen) voelde ik helemaal een ontspanning, ik kreeg ineens weer ruimte. Ik ben nu 3x geweest en ben een stuk meer ontspannen en voel niet meer de hele dag mijn buik. er is rust!”

“Ben laatst geweest. Zo’n goede voetmassage vind je niet overal. Bij Hilde vind ik altijd heerlijk ontspannend. Vooral ook de inrichting en omgeving. Ik ga er graag naar toe”

“Het is niet alleen de professionele, aandachtsvolle en helemaal op de persoon gerichte voetmassage die ik zo heerlijk vind is. Na een behandeling van jou Hilde, ‘zweef’ ik bij jou de deur uit en voel me nog een heel poosje een stuk lichter. En niet te vergeten jouw persoon die daarbij een rol speelt. De fijne manier waarop jij belangstelling toont voor mijn gezondheid en ander reilen en zeilen op dat moment ervaar ik als heel plezierig. Ik geef jou een zoen en een dikke 10”

“Wat een ge-wel-dig! kado is dit. Ik kreeg de kadobon van mijn vriendinnen omdat ze wisten dat ik het nodig had. Zat er even helemaal doorheen. Vooral de combinatie Numerologie en voetmassage. Helemaal top! Bedankt Lieverds.”

“Ik heb al jaren last van stress en moet daarom oppassen met mijn gezondheid en zorgen dat de spanningen niet te hoog oplopen. Met Hilde kan ik zéér goed praten, zij begrijpt precies wat ik doormaak. Ik kom weer tot mezelf door eerst met haar praten en daarna door totaal te ontspannen wanneer ik me overgeef aan haar voetreflexbehandeling”

Tip! Een Voetmassage als kado geven.